Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

O le tau o nikeli e o'o i le 11-masina le maualuga i luga o fa'amoemoega o mana'oga malosi

fasi nikeli i luga ole laulau fa'avaitaimi o elemene

O le Nickel, o le mea moni, o le u'amea autu na eliina i Sudbury ma e lua o le aufaigaluega tetele o le taulaga, Vale ma Glencore.

I tua atu o tau maualuga o loʻo faʻatuai i le faʻalauteleina o le gaosiga o gaosiga i Initonesia seia oʻo i le tausaga fou.

“Ina ua mae’a fa’asili i le amataga o le tausaga nei, e ono iai se fa’aletonu i le kuata o lo’o i ai nei ma e o’o lava i se pa’u laititi i le kuata muamua o le tausaga fou.A maeʻa lena faʻasili ona toe aliaʻe mai, ”o le tala lea a Lennon.

Ole manaoga ole lalolagi mo nikeli e faamoemoe ile 2.52 miliona tone ile 2021 mai le 2.32 miliona tone ile tausaga nei, ole International Nickel Study Group (INSG) fai mai i le vaiaso talu ai.

Fai mai o faʻamoemoega mo le 117,000 tone faʻasili i lenei tausaga ma le faʻasili o le 68,000 tone i le tausaga fou.

O peti i tau maualuga e mafai ona vaaia i le maualuga o tului tatala mo konekarate nickel a le LME

O u'amea faavae na lagolagoina e le fa'atupulaia o oloa i totonu o Saina i le 4.9 pasene i lea tausaga ma lea tausaga i le kuata o Iulai ia Setema, i lalo ifo o le maliega ae i luga atu o le 3.2 pasene i le kuata lona lua.

O oloa gaosi oloa, autu mo manaoga o metala, na siitia i le 6.9 pasene i lea tausaga ma lea tausaga ia Setema mai le 5.6 pasene ia Aukuso.

O le fa'aopoopo fo'i o le tupe maualalo a le US, lea a pa'ū e fa'ataugofie ai metala fa'a-tala mo tagata o lo'o umia isi tupe, lea e ono fa'ateleina ai mana'oga ma tau.

Ae mo isi metala, na maua le Copper i le 0.6 pasene i le $6,779 i le tone, alumini na paʻu i lalo i le 1 pasene i le $1,852, zinc na siitia i le 2.1 pasene i le $2,487, lead na siitia i le 0.3 pasene i le $1,758 ma le apa na siitia i le 1.8 pasene i le $18,650.

Ina ia faʻamalosia le pulega lelei ma suʻesuʻega ma atinaʻe oloa, ua matou faʻatuina se fale suʻesuʻe oloa e faʻaauau pea ona faʻalauteleina le ola tautua o oloa ma pulea lelei le lelei.Mo oloa taʻitasi, matou te tuʻuina atu faʻamatalaga moni o suʻega e mafai ona suʻeina, ina ia mafai e tagata faʻatau ona lagona le toʻa.

Fa'amaoni, tautinoga ma le tausisia, ma le tulaga lelei o lo tatou olaga o lo tatou faavae;tulituliloaina o mea fou faatekinolosi ma le fatuina o se faʻailoga maualuga maualuga o la tatou filosofia pisinisi.O le tausisia o nei mataupu faavae, matou te tuuina atu le faamuamua i le filifilia o tagata e sili ona lelei tomai faapitoa e fausia ai le taua o alamanuia, faasoa mamalu o le olaga, ma fausia faatasi se nuu matagofie i le vaitau fou.

O le fale gaosi oloa o loʻo i totonu o le Xuzhou Economic and Technological Development Zone, o se sone atinaʻe a le atunuʻu, faʻatasi ai ma felauaiga lelei.E tusa ma le 3 kilomita le mamao mai le Xuzhou East Railway Station (le nofoaafi televave).E manaʻomia le 15 minute e oʻo atu ai i le Xuzhou Guanyin Airport High-speed Railway Station e ala i nofoaafi televave ma i Beijing-Shanghai ile tusa ma le 2.5 itula.Faʻafeiloaʻi tagata faʻaoga, faʻatau oloa ma faʻatau mai le atunuʻu uma e o mai e fefaʻasoaaʻi ma taʻitaʻia, talanoaina oloa ma fofo faʻapitoa, ma faʻalauteleina faʻatasi le alualu i luma o le alamanuia!


Taimi meli: Oke-30-2020