Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Ua taumafai Saina e foia le oomiina o le paoa ma fa'aleaogaina le maketi o mea mata ua le pulea

I le aso 27 o Novema, 2019, na agaʻi atu ai se tamāloa i se fale e faaaogā ai le koale i Harbin, i le Itumalo o Heilongjiang, i Saina.REUTERS/Jason Lee
Beijing, Setema 24 (Reuters)-E ono maua e le au fai oloa ma tagata gaosi oloa a Saina se mapusaga ona o le faʻalauteleina o le faʻatapulaʻaina o le eletise e faʻalavelaveina ai galuega tau alamanuia.
O le ofisa maualuga o fuafuaga tau tamaoaiga a Beijing, le National Development and Reform Commission, na fai mai i le Aso Faraile o le a galue e foia le le lava o le eletise na afaina ai le gaosiga talu mai Iuni, ma le faʻatinoina o faiga fou e pulea ai le faʻaleagaina, i vaiaso talu ai nei Faʻateleina.faitau atili
Na fa’ailoa fa’apitoa e fa’apea, o pisinisi fa’afugala’au lea e fa’alagolago i le kesi fa’alenatura, ua matua afaina lava, ma ua vala’au atu ai i kamupani tetele o lo o gaosia le malosi o le atunu’u ina ia fa’ataunu’u uma konekarate sapalai ma kamupani gaosi fetilaisa.
Ae ui i lea, o le aʻafiaga o le le lava e salalau.E le itiiti ifo ma le 15 kamupani Saina na lisiina o loʻo gaosia le tele o meafaitino ma oloa (mai le alumini ma vailaʻau i vali ma meafale) fai mai o latou gaosiga e aʻafia i le faʻatapulaʻaina o le eletise.
O nei mea e aofia ai le Yunnan Aluminum (000807.SZ), o se lala o le vaega uʻamea a le setete o Saina Chinalco, lea na faʻaitiitia lona faʻamoemoega o le gaosiga o le alumini 2021 i le sili atu i le 500,000 tone poʻo le toeitiiti 18%.
O le lala Yunnan o Henan Shenhuo Coal and Electricity (000933.SZ) na taʻua foi o le a le mafai ona ausia lana sini o le gaosiga faaletausaga.E ui lava ua siitia atu e le kamupani matua le tusa ma le afa o le gaosiga o le alumini i itumalo i saute sisifo e faʻaoga lelei ai le tele o punaoa eletise i le lotoifale.
I le afa muamua o lenei tausaga, e na o le 10 o le 30 i uta i uta na ausia a latou faʻamoemoega o le malosi, ae o le faʻaaogaina o le malosi i itumalo ma itulagi e 9 ua faʻateleina i lea tausaga ma lea tausaga, ma ua faʻatupuina e matagaluega a le itumalo talafeagai taumafaiga e faʻatonutonu le faʻaoso.faitau atili
Na'o le itu i sasa'e o Jiangsu na fai mai i le masina nei na amata ai asiasiga a le 323 pisinisi fa'apitonu'u ma le fa'aaogaina o le malosi faaletausaga e sili atu i le 50,000 tone o koale masani ma le 29 isi atina'e e maualuga le mana'omia.
O nei asiasiga ma isi asiasiga na fesoasoani e faʻatapulaʻaina le faʻaogaina o le malosi i le atunuʻu, faʻaititia ai le gaosiga o le eletise a Saina ia Aukuso i le 2.7% mai le masina talu ai i le 738.35 piliona kWh.
Ae o le masina lona lua aupito maualuga lea i faamaumauga.Ina ua maeʻa le faʻamaʻi, na toe faʻaleleia le manaʻoga o le lalolagi ma le atunuʻu mo oloa faʻatasi ma le lagolago o faiga faʻaosofia, ma maualuga le manaʻoga o le eletise.
Peita’i, e le gata i Saina le fa’afitauli, ona o le fa’amauina o tau o le kesi fa’alenatura ua mafua ai ona fa’aitiitia e kamupani fa’amalosi malosi i le tele o vaega o le lalolagi le gaosiga.faitau atili
I le faaopoopo atu i le malosi o le eletise e pei o le alumini, uʻamea uʻamea, ma fetilaisa, o isi vaega o alamanuia ua afaina foi i le motusia o le eletise, ma mafua ai le siʻitia o tau o mea mata.
O le tau o le ferrosilicon (o se mea fa'aoga e fa'amalo ai uamea ma isi uamea) ua si'itia i le 50% i le masina ua tuana'i.
I vaiaso talu ai nei, o tau o le silicomanganese ma le magnesium ingots ua siisii ​​foi, ma faʻamauina ai le maualuga poʻo le tele o tausaga maualuga faʻatasi ai ma tau o isi mea faʻamalosi malosi poʻo fale gaosi oloa e pei o le urea, alumini ma le koale.
E tusa ai ma se faʻatau meaʻai soya i le itulagi, o loʻo aʻafia foʻi le au fai meaʻai.E le itiiti ifo ma le tolu fale gaosi soya i Tianjin i le talafatai i sasae o Saina ua tapunia talu ai nei.
E ui lava o le fuafuaga a le National Development and Reform Commission e suʻesuʻe le le lava o le eletise e faʻamoemoeina e faʻaitiitia ai ni tiga i se taimi puʻupuʻu, o loʻo faʻamoemoeina e le au vaʻaia maketi le tulaga o Beijing e faʻatapulaʻa ai faʻamalama e le faʻafuaseʻi ona liliu.
O Frederic Neumann, o le ulu o le Asian Economic Research i le HSBC, na ia faapea mai: "Ona o le manaʻoga faanatinati e aveese, poʻo le itiiti ifo o le faʻaitiitia o le malosi o le kaponi o le tamaoaiga, o le a faʻaauau pea le faʻamalosia o le tulafono o le siosiomaga, pe a le faʻamalosia atili."
Fa'asoa i la matou nusipepa o lo'o fa'aalia i aso ta'itasi e maua ai fa'amatalaga fa'apitoa a Reuters e lafo i lau pusa meli.
I le Aso Gafua, na toe lavea malosi ai noataga a kamupani fale fanua a Saina, ona e foliga mai ua misia e Evergrande le taamilosaga lona tolu o le totogiina o pone i ni nai vaiaso, ae o le au tauva o Modern Land ma Sony na avea ma kamupani sili ona lata mai o loo tauva e tolopo le taimi e gata ai.
Reuters, o le vaega o tala fou ma ala o faasalalauga a Thomson Reuters, o le kamupani telefoni feaveaʻi tele i le lalolagi, e oʻo atu i le faitau piliona o tagata i le lalolagi i aso uma.Reuters e tu'u sa'o atu tala fa'apisinisi, tupe, fa'alotoifale ma fa'ava-o-malo i tagata fa'atau e ala i fa'ailoga o le komepiuta, fa'alapotopotoga fa'asalalau a le lalolagi, fa'alapotopotoga fa'apisinisi ma tuusa'o.
Fa'alagolago i mataupu fa'atulafonoina, loia fa'atonu tomai, ma alamanuia-fa'amalamalamaina tekinolosi e fausia ai le finauga sili ona malosi.
Ole fofo sili ona atoatoa e pulea uma ai lafoga lavelave ma fa'alauteleina mana'oga.
Faʻamatalaga, auʻiliʻiliga ma tala faʻapitoa e uiga i maketi tau tupe-o loʻo maua i totonu o se komepiuta faʻaogaina ma fesoʻotaʻiga feaveaʻi.
Va'ai tagata ta'ito'atasi ma fa'alapotopotoga i le lalolagi atoa e fesoasoani e su'e fa'alavelave natia i mafutaga fa'apisinisi ma feso'ota'iga fa'atasi.


Taimi meli: Oke-12-2021