Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Uaea fa'avevela fa'avevela eletise

Fa'avasegaga
Electrothermal alloys: e tusa ai ma a latou elemene elemene elemene ma fausaga, e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua:
O le tasi o le uʻamea-chromium-alumini faʻasologa faʻasologa,
O le isi o le nickel-chromium alloy series, o loʻo i ai a latou lava mea lelei e pei o mea faʻavevela eletise, ma faʻaaogaina lautele.
O le faamoemoega autu
Masini metallurgical, togafitiga faafomaʻi, alamanuia vailaʻau, ceramics, mea tau eletise, mea eletise, tioata ma isi mea faʻavevela fale gaosi oloa ma mea faʻavevela faʻapitoa.
Itu lelei ma le le lelei
1. O mea taua ma le le lelei o le faʻasologa o le uʻamea-chromium-aluminum: Faʻamanuiaga: o le uʻamea faʻavevela eletise eletise e iai le maualuga o le auaunaga, o le maualuga o le auaunaga e mafai ona oʻo i le 1400 tikeri, (0Cr21A16Nb, 0Cr27A17Mo2, ma isi. ), umi le soifua tautua, maualuga maualuga le uta, ma le lelei o le faʻamaʻiina o le faʻamaʻiina, maualuga le faʻamalosia, taugofie ma isi.Le lelei: E masani lava maualalo le malosi i le maualuga o le vevela.Aʻo faʻatuputeleina le vevela, faʻateleina lona palasitika, ma o vaega e faigofie ona faʻaleagaina, ma e le faigofie ona punou ma toe faʻaleleia.
2. O le lelei autu ma le le lelei o le nickel-chromium eletise faʻavevela faʻavevela faʻasologa: Tulaga lelei: maualuga le malosi o le vevela e maualuga atu nai lo le uʻamea-chromium-aluminum, e le faigofie ona faʻaleagaina i lalo ole faʻaogaina o le vevela, e le faigofie ona suia lona fausaga, lelei. palasitika, faigofie ona toe faaleleia, maualuga emissivity, e le-maneta, corrosion tetee Malosi, umi auaunaga ola, ma isi mea le lelei: Talu ai e faia i mea uʻamea nickel seasea, o le tau o lenei faasologa o oloa e oʻo atu i le tele o taimi maualuga atu nai lo lena. o Fe-Cr-Al, ma o le vevela faʻaaogaina e maualalo ifo nai lo le Fe-Cr-Al.
lelei ma leaga
Muamua lava, e tatau ona tatou iloa o le uaea faʻavevela e oʻo atu i le tulaga vevela mumu, lea e iai se mea e faʻatatau i le faʻatulagaina o le uaea faʻamafanafana.Se'i o tatou ave'ese muamua le fa'agogo lauulu ma 'oti se vaega o le uaea fa'avevela.Faʻatasi ai ma le 8V 1A transformer, o le tetee o le uaea faʻavevela poʻo le uaea faʻavevela o le palanikeke eletise e le tatau ona itiiti ifo i le 8 ohms, a leai o le a faigofie ona mu le transformer.Faʻatasi ai ma le 12V 0.5A transformer, o le tetee o le uaea faʻavevela e le tatau ona itiiti ifo i le 24 ohms, a leai o le a faigofie ona mu le transformer.Afai e oʻo atu le uaea faʻavevela i se tulaga mumu-vevela, o le mumu e sili atu, e tatau ona e faʻaogaina se 8V 1A transformer, ma o lona mana e sili atu nai lo le 12V 0.5A transformer.I lenei auala, e mafai ona sili atu le suʻeina o le lelei ma le le lelei o le uaea faʻamafanafana.
1. O le maualuga o le faʻaogaina o le vevela o le vaega e faʻatatau i le vevela o le vaega lava ia i le ea mago, ae le o le vevela o le ogaumu poʻo le mea vevela.E masani lava, o le vevela o luga e tusa ma le 100 tikeri maualuga atu nai lo le vevela o le ogaumu.O le mea lea, mafaufau i mafuaʻaga o loʻo i luga, i le mamanu Faʻalogo lelei i le vevela faʻaogaina o vaega.Pe a sili atu le vevela o le gaioiga i se tapulaʻa patino, o le faʻamaʻiina o vaega lava ia o le a faʻavaveina ma o le a faʻaitiitia le vevela.Aemaise lava o le uʻamea-chromium-aluminum eletise faʻavevela eletise e faigofie ona faʻaleagaina, paʻu, pe malepe foi, lea e faʻapuupuu ai le ola tautua..
2. O le maualuga o le vevela galue o le vaega e iai se sootaga tele ma le lautele uaea o le vaega.E masani lava, o le maualuga maualuga o le vevela o le vaega e tatau ona i ai le lautele o le uaea e le itiiti ifo i le 3mm, ma le mafiafia o le fasi pepa e le tatau ona itiiti ifo i le 2mm.
3. O loʻo i ai se sootaga tele i le va o le atemosifia faʻafefe i totonu o le ogaumu ma le maualuga o le faʻaogaina o le vevela o vaega, ma o le i ai o le siosiomaga faʻaleagaina e masani ona aʻafia ai le vevela faʻaogaina ma le ola tautua o vaega.
4. Ona o le maualalo o le malosi o le vevela o le uʻamea-chromium-aluminium, o vaega e faigofie ona faʻaleagaina i le maualuga o le vevela.Afai e le filifilia lelei le lautele o le uaea poʻo le faʻapipiʻiina e le talafeagai, o le a paʻu vaega ma puʻupuʻu ona o le maualuga o le vevela deformation.O le mea lea, e tatau ona amanaia pe a mamanuina vaega.lona tulaga.
5. Ona o le eseese o vailaʻau faʻapipiʻi o le uʻamea-chromium-alumini, nickel, chromium ma isi faʻasologa eletise faʻavevela eletise, o le faʻaogaina o le vevela ma le faʻamaʻiina o le faʻamaʻiina o loʻo faʻamoemoeina e le eseesega i le resistivity, lea e fuafuaina i le uʻamea-chromium mea faʻafefe vevela. Al elemene o le resistivity, Ni-Cr eletise faʻavevela mea faʻapipiʻi e fuafua ai le resistivity o le elemene Ni.I lalo o tulaga maualuga o le vevela, o le ata o le oxide na faia i luga o le pito i luga o le elemene elemene e fuafua ai le ola tautua.Ona o le faʻaaogaina o taimi umi, o le fausaga i totonu o le elemene o loʻo suia i taimi uma, ma o le ata o le oxide na faia i luga o le fogaeleele ua matua ma faʻaumatia.O elemene i totonu o ona vaega o loʻo faʻaumatia pea.E pei o Ni, Al, ma isi, faʻapuupuu ai le ola tautua.O le mea lea, pe a filifilia le lautele o le uaea o le ogaumu eletise, e tatau ona e filifilia se uaea masani poʻo se fusi mafolafola mafiafia.


Taimi meli: Tes-30-2022