Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

FeCrAl alloy lelei ma le le lelei

FeCrAl u'amea e taatele i le fa'avevela eletise.

Ona e tele ona lelei, o le mea moni e iai foʻi mea le lelei, seʻi suʻesuʻe.

Tulaga lelei:

1, O le faʻaaogaina o le vevela i le siosiomaga e maualuga.

O le maualuga o le vevela o le tautua o le HRE alloy i le uʻamea-chromium-aluminum electrothermal alloy e mafai ona oʻo atu i le 1400 ℃, ae o le uʻamea Cr20Ni80 i le nickel-chromium electrothermal alloy e mafai ona oʻo i le 1200 ℃.

2, ola umi auaunaga

I lalo o le maualuga o le vevela auaunaga i le ea, o le ola o le elemene Fe-Cr-Al e mafai ona 2-4 taimi umi nai lo le elemene Ni-Cr.

3, uta maualuga luga

Talu ai ona o le Fe-Cr-Al alloy e mafai ai ona maualuga le vevela o le auaunaga ma le umi o le tautua, o le uta vaega e mafai ona maualuga, lea e le gata ina faʻateleina le vevela, ae faʻasaoina foi mea faʻapipiʻi.

4, lelei oxidation tetee

O le Al2O3 oxide film structure na fausia i luga o le Fe-Cr-Al alloy e faʻapipiʻi, faʻapipiʻi lelei ma le substrate, ma e le faigofie ona mafua ai le faʻaleagaina ona o le faʻasalalau.E le gata i lea, o le Al2O3 o loʻo i ai le maualuga o le resistivity ma le faʻafefeteina, lea e iloa ai o le Al2O3 oxide ata tifaga e sili ona lelei le faʻamaʻiina.E sili atu foi le tete'e o le carburizing nai lo le Cr2O3 faia i luga o le pito i luga ole Ni-Cr alloy.

5, Laititi maoti kalave

O le mamafa faʻapitoa o le Fe-Cr-Al alloy e laʻititi nai lo le Ni-Cr alloy, o lona uiga e sili atu le taugofie le faʻaogaina o le Fe-Cr-Al alloy nai lo le Ni-Cr alloy pe a fai vaega tutusa.

6, maualuga resistivity

O le resistivity o le Fe-Cr-Al alloy e maualuga atu nai lo le Ni-Cr alloy, o lea e mafai ai ona filifilia mea faʻapipiʻi tetele pe a mamanuina vaega, lea e aoga e faʻaumi ai le ola tautua o vaega, aemaise lava mo uaea uʻamea lelei.A filifilia mea e tutusa faʻamatalaga, o le maualuga o le resistivity, o le tele o mea o le a faʻaolaina, ma o le laʻititi o le tulaga o vaega i totonu o le ogaumu.E le gata i lea, o le tetee o le Fe-Cr-Al alloy e itiiti le afaina i le malulu ma le vevela togafitiga nai lo le Ni-Cr alloy.

7, lelei teteʻe sulfur

O le uʻamea, chromium ma le alumini e lelei le faʻaleagaina o le atemosifia o loʻo i ai le sulfur ma pe a faʻaleagaina le luga i mea o loʻo i ai le sulfur, ae o le nickel ma le chromium o le a matua afaina.

8, Tau taugofie

O le uʻamea-chromium-alumini e sili atu le taugofie nai lo le nickel-chromium aua e le o iai ni nickel utiuti.

 

Fa'aletonu:

1, Malosi maualalo i le vevela maualuga

O lona palasitika e faʻateleina i le faʻateleina o le vevela.A oʻo atu le vevela i luga aʻe o le 1000 ℃, o le a faʻasolosolo malie le mea ona o lona lava mamafa, lea o le a mafua ai le faʻaleagaina o le elemene.

2, Faigofie e maua brittleness tele

A maeʻa ona faʻaaogaina i le maualuga o le vevela mo se taimi umi ma faʻamafanafana i totonu o le ogaumu, e faʻafefeteina aʻo tuputupu aʻe le saito, ma e le mafai ona punou i se tulaga malulu.

3, Maneta

Fecral alloy o le a le maneta i luga ole 600°C.

4, Tete'e corrosion e vaivai nai lo nicr alloy.

 

Afai ei ai nisi faʻamatalaga, faʻafeiloaʻi e talanoa ma matou.

E mafai ona matou gaosia pe tusa ma le 200 tone fecral alloy products, afai e te manaʻomia, faʻamolemole lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi i matou.

 

 


Taimi meli: Apr-12-2021