Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

O le mamafa o le sapalai o le platinum e fa'aitiitia ai le mana'oga mo le platinum

Fa'amatalaga a le Fa'atonu: Fa'atasi ai ma le fa'aletonu o le maketi, nofo fa'alogo mo tala fou i aso ta'itasi!Su'e la matou fa'asologa o tala fou e tatau ona faitau ma manatu fa'apitoa i minute.Resitala iinei!
(Kitco News) - O le maketi o le platinum e tatau ona latalata atili i le paleni i le 2022, e tusa ai ma le lipoti lata mai a Johnson Matthey's platinum group metals market report.
O le tuputupu aʻe o le manaʻoga mo le platinum o le a faʻaosoina e ala i le faʻateleina o le taumafaina o faʻamalosi taavale mamafa ma faʻateleina le faʻaaogaina o le platinum (nai lo le palladium) i le penisini autocatalysts, o le tusi lea a Johnson Matthey.
“O le sapalai platinum i Aferika i Saute o le a paʻu i le 9% ona o le tausiga ma le gaosiga o fale tetele e lua a le PGM o le vai otaota o loʻo aʻafia i faʻafitauli o galuega.O manaoga tau alamanuia o le a tumau pea le malosi, e ui lava o le a toe maua mai i le 2021 faamaumauga na setiina e kamupani tioata Saina.tulaga na faʻatauina se aofaʻi tele o le platinum, "na tusia e tusitala o le lipoti.
"O maketi o Palladium ma le rhodium e mafai ona toe foʻi i le paʻu i le 2022, e tusa ai ma le lipoti a Johnson Matthey, ona o sapalai mai Aferika i Saute ua paʻu ma sapalai mai Rusia o loʻo feagai ma tulaga lamatia.alamanuia taumafa.
O tau mo u'amea uma e lua na tumau pea le malosi i le fa masina muamua o le 2022, ma le palladium na a'e i se fa'amaumauga maualuga e ova atu i le $3,300 ia Mati a'o fa'atupula'ia atugaluga o sapalai, o le tusi lea a Johnson Matthey.
Na lapataia e Johnson Matthey e faapea, o le maualuga o tau mo metala vaega o le platinum ua faamalosia ai le au fai taavale a Saina e faia se tupe tele.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le palladium o loʻo faʻatuputeleina le suia i penisini autocatalysts, ma o kamupani tioata o loʻo faʻaaogaina le rhodium.
Rupen Raitata, faʻatonu suʻesuʻega maketi i Johnson Matthey, lapatai mai o le a faʻaauau pea ona faʻavaivaia manaoga.
"Matou te faʻamoemoe e sili atu le vaivai o le gaosiga o taavale i le 2022 e aofia ai le faʻatupulaia o le manaʻoga mo metala vaega o le platinum.I masina talu ai nei, na matou vaʻaia ai le toe faʻaleleia o faʻataʻitaʻiga i le gaosiga o taʻavale ona o le le lava o le semiconductor ma faʻalavelave sapalai," o le tala lea a Raitata."E ono mulimuli mai isi faʻalalo, aemaise lava i Saina, lea na tapunia ai nisi fale gaosi taavale ia Aperila ona o le faʻamaʻi Covid-19.O loʻo tapunia Aferika ona o le leaga o le tau, le lava o le eletise, tapunia saogalemu ma faʻalavelave tagata faigaluega i nisi taimi.


Taimi meli: Oke-31-2022